U heeft javascript uitgeschakeld, deze website werkt optimaal met javascript ingeschakeld.

Schakel javascript in en herlaad deze pagina.

Fred-Dresken.nl HARDWARE - SOFTWARE - SERVICES

"UNLOCKING POSSIBILITIES"

Service is wat u kunt verwachten van mij, ongeacht het onderwerp, wanneer ik u van dienst kan zijn kunt u altijd rekenen op het beste van mij.


Als neutrale, fabrikant onafhankelijk, hardware en software consultant ben ik in staat om u het beste van beide werelden te leveren, (private) cloud-oplossingen, closed source alternatieven, privacy verbeterende gereedschappen, upgrades van het besturingssysteem en/of een overstap, noem het maar, ik heb het gedaan.

Mijn focus is gericht op privacy en beveiliging gerelateerde onderwerpen, encryptie is een must om waar en wanneer mogelijk uw documenten en foto's weg te houden van nieuwsgierige ogen.

Niet alleen cyber-criminelen zijn het kwaad in deze zaak, overheden wereldwijd misbruiken terrorisme om sterke encryptie te verbieden, maar ook sociale media en andere bedrijven staan allemaal te popelen om te weten wat u doet op elk gegeven moment, documenten, foto's en chat logs zijn een waardevolle bron voor big data verkopers om daarmee een compleet profiel van u en het leven dat u leeft te creëren.

Privacy, met het gebruik van vrij beschikbare (persoonlijk gebruik), cloud-software is het mogelijk om veilig opslaan en delen van uw documenten / foto's met mensen van uw keuze en niemand anders.

Wanneer u vragen hebt is het geheel vrijblijvend om mij te contacteren.

Zij gingen u voor

Tech Partners

Vind Mij..

  • Schutterweg 78 Amsterdam 1033XZ

  • Tel.: 020-7370095 | Mob.: 06-49665648

  • Email: fred-dresken@xs4all.nl

Ga naar boven